Kartal’ın ‘Gazi Amcası’ Son Yolculuğuna Uğurlandı

8 aydır tedavi gördüğü hastanede geçirdiği beyin kanaması sebebi ile vefat eden Kartal’ın Gazi Bilal Amca’sı düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Kartallıların ‘Gazi Bilal Amca’ lakabı ile tanıdığı Kore Gazisi Bilal Balta için Kartal’da bulunan Kurfalı Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi.

Yaşam Yayın: 04 Aralık 2020 - Cuma - Güncelleme: 04.12.2020 15:41:04
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Gazi Bilal Balta’nın cenaze törenine; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Âdem Uçar ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan ile birlikte Balta’nın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Yaklaşık 8 aydır tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün beyin kanaması sebebiyle hayatını kaybeden Gazi Bilal Balta’yı, Kartallılar kalpağı ve göğsünde madalyalarıyla birlikte katıldığı resmi ve dini bayram etkinliklerinde tanımıştı.

88 yaşında hayatını kaybeden Gazi Bilal Balta’nın cenazesi, Cuma namazına müteakip Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Kurfalı Mezarlığı’na defnedildi.

 
 
 
 
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732