Kartal Belediyesi’nin Korona Virüsü ile Etkin Mücadelesi Devam Ediyor

Kartal Belediyesi’nin Korona virüsüne karşı tüm ilçe genelinde yürüttüğü mücadele çalışmaları, aralıksız devam ediyor. Kartal’da yoğun olarak kullanılan; cadde, meydan ve kamusal alanların tamamı, titizlikle sürdürülen çalışmalar kapsamında önce yıkandı, ardından söz konusu bölgeler, görevli ekipler tarafından dezenfekte edildi.

Yayın: 23 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.03.2020 17:05:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dezenfekte çalışmaları çerçevesinde Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin tüm; meydan, cadde ve kamusal alanlarında mikrop ve virüsleri yok eden antiviral özelliğe sahip aktif yüzey temizlik ürünleri ile nano gümüş teknolojisi uygulandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli gerçekleşen çalışmalarda ilçedeki meydan ve caddelerin tamamı yıkandı, ardından dezenfekte edildi. Öte yandan ilçedeki; parklar, mahalle muhtarlıkları, bankalar, eczaneler, sağlık ocakları, Marmaray durakları, Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi de aralıksız süren çalışmalar sonucu dezenfekte edildi.

Başkan Gökhan Yüksel’den ‘Evde Kal’ Çağrısı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Korona virüsüyle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini, hastalıkla mücadelede en önemli noktalardan birinin evde kalmanın olduğunu kaydederek; “Tüm dünyayı tehdit eden Korona virüsüne karşı mücadele çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kartal Belediyesi ekiplerimiz, ilçenin tamamında yoğun bir temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam edecek. Bu süreçte, tüm komşularımızın zorunda olmadıkça dışarı çıkmamaları ve evlerinde kalmaları hepimizin sağlığı için çok önemli. Bizler, hastalıktan korunmak için belirlenen kurallara uyduğumuz sürece inanıyoruz ki bu zor günleri atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, korona virüsünden en fazla etkilenen ve risk grubunda olan yaşlıların evlerinde kalmasını teşvik etmek amacıyla ilçedeki belirli bölgelerdeki oturma alanları da belediye ekipleri tarafından sökülerek kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732