Karate Federasyonu Başkanlığına yeni soluk... Av. Dr. Aslan Abid Uğuz adaylığını açıkladı ve seçim startını verdi!

Av. Dr. Aslan Abid Uğuz adaylığını açıkladı ve seçim startını verdi! 2020 Tokyo Olimpiyatları sonrasında Ankara’da yapılacak Türkiye Karate Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adaylığı için Av.Dr.Aslan Abid Uğuz resmen düğmeye bastı.

Yayın: 08 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 08.03.2020 19:54:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İstanbul’da görev yapan Karate antrenörleri ile Wish More Hotel’de düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen Serbest Avukat ve İş adamı Av.Dr.Aslan Abid Uğuz, Karate Federasyonu başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Av.Dr.Aslan Abid Uğuz sözlerine ”Bir çok hocamız, İzmir’de ve İstanbul’da oynanan müsabakalar nedeniyle katılamasalar da, sevgi ve desteklerini gönderdiler.  Maalesef ki sadece bu hocalarımız değil, iradelerine müdahale edilerek , whatsapp gruplarından çıkartılan, kiminle, ne resim paylaşılacağı konusunda  iradelerine müdahale edilen ve hatta hatta kimlerle selamlaşacağına kadar iradelerine müdahale edilen hocalarımız da burada olamadılar. Ama hepsi bize desteklerini, sevgilerini ve selamlarını gönderdiler. Ben de bunu sevgiyle iletmiş olayım. Değerli hocalarım, bu hocalarımız yaptığı sporun temeli cesaret ve iyi ahlak olan hocalarımız olarak kendilerine yapılan bu baskının bu zulüm derecesindeki müdahalenin cevabını yeri geldiği zaman en iyi şekilde vereceklerdir.  Buna eminim” ‘ diyerek başladı.

Korkutma siyasetiyle, hiç kimse bir yere varamaz

Korkutan liderlerin sadece gelecek vaat edebilen liderler olduğunu söyleyen Av.Dr.Aslan Abid Uğuz, ”Bizim hiç bir şekilde kimseyle kavgamız , bir kavga politikamız yok.  Ama şunu da söylemek istiyorum ki, bize haksız olarak yapılan tüm sataşmalara tüm iftiralara gerektiğinde  gerektiği gibi korkmadan her türlü cevabı verebileceğiz. Yaklaşık bir yıldır camiamızın siz değerli hocaları var olan sistemde liyakat dışı hareketler  birbirimizin dojolarımızın düştüğü, olumsuz ekonomik durum, hakemlerimize uygulanan ekonomik durum neticesiyle bu grup kendi refleksi olarak bir araya geldi. ‘İşimiz Aşkımız Karate’ sloganı altında birleşti” diye konuştu.

‘İşimiz Aşkımız Karate’

‘İşimiz Aşkımız Karate’  diyerek yola çıktıklarının altını çizen Av.Dr.Aslan Abid Uğuz, ”Çıktığımız bu yolda biz hiçbir kişinin hiç bir dar grubun adamı ya da adayı olmadık. Bizim buradaki tüm hocalarımız hepsi biz sadece Türk Karatesi için neler yapabiliriz, ne yapmamız gerekir, amacıyla bir araya geldiler. Çok samimiyetle söylüyorum. Hiç bir Hocamız, bir görev talep etmedi.  Ben burada olursam varım. ben burada olmayacaksam ya da görev alamayacaksam  burada olmayacağım demedi.  Biz de bu anlayışla, biliyorsunuz İstanbul’daki ilk toplantımızda, daha sonra Balıkesir’de, İzmit’te, Diyarbakır’da bir çok toplantıda her hangi bir başkan adayı öne çıkmadan toplantılar yapılmıştı. Daha sonra gelişen olaylar Hocamızın tek başına ve birlikte olarak,  bana gösterdikleri teveccüh  ve benimde  bu teveccüh’ten aldığım cesaretle, bugün burada sizlerin huzurunda, Türkiye Karate Federasyonu Balkanlığı adaylığımı, Karate camiasına ve spor kamuoyuna açıklıyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732