Kara Kartal, ünlü futbolcu David Luiz'e imza attırıyor! Transferi Benfica'nın hocası duyurdu

Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'yı kadrosuna katarak hücum hattını güçlendiren Beşiktaş, savunmaya da Brezilyalı David Luiz'i getiriyor. Record gazetesi Beşiktaş'ın Luiz ile anlaşmak üzere olduğunu yazarken Benfica hocası Jorge Jesus da, "Benfica'ya geri dönmeyecek. Onu çok seviyoruz ama bizde oynayamaz. Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum" dedi.

Yayın: 13 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 13.08.2021 13:50:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 

Transferde gaza basan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek kadrosuna tecrübeli yıldızları katıyor. Alex Teixeira ile taraftarını sevince boğan Beşiktaş, şimdi de David Luiz bombası patlatmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, dünyaca ünlü futbolcu David Luiz'e imza attırıyor! Transferi Benfica'nın hocası duyurdu

FARK 1 MİLYON EURO

Record gazetesi, Beşiktaş'ın David Luiz'e 2.5 milyon euro önerdiğini, Brezilyalı yıldızın ise 3.5 milyon euro istediğini yazdı. Bu farkın giderilme ihtimali oldukça kuvvetli.

 

Beşiktaş, dünyaca ünlü futbolcu David Luiz'e imza attırıyor! Transferi Benfica'nın hocası duyurdu

"TÜRKİYE'YE GİDER"

Benfica'nın gündemine gelen David Luiz hakkında da Jorge Jesus bir açıklama yaptı. Deneyimli hoca, "David Luiz, Benfica'ya dönmeyecek. Henüz buraya dönmesi için doğru zaman değil. Artık Benfica'da oynayabileceğini düşünmüyorum. Ben de taraftarımız da onu çok seviyor. Eğer son durumunda değişiklik olmadıysa, Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732