Kara Kartal'da kadro sil baştan! İşte Altay-Beşiktaş maçında ilk 11'ler

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Altay'a konuk oluyor. Saat 20.00'de başlayacak karşılamayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Sakat futbolcuların fazlalığı Sergen Yalçın'ın kadro tercihini bir hayli etkiledi. Siyah-beyazlılarda savunmada Atiba-Serdar Saatçi ikilisi görev yaparken N'Sakala sağ bek pozisyonunda forma giyecek. Yalçın, ileri uçta ise Kenan Karaman'a şans verdi.

Gündem Yayın: 24 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 24.09.2021 19:17:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Geçen hafta 3 farklı öne geçtiği karşılaşmada Adana Demirspor'la 3-3 berabere kalan Beşiktaş, zorlu Altay deplasmanında galibiyet arıyor. Siyah-beyazlılar, birçok futbolcusundan mahrum gittiği İzmir'de kazanıp zirvedeki yerini korumak istiyor.

BEŞİKTAŞ'TA 11 FUTBOLCU YOK

Altay'da son oynanan Çaykur Rizespor maçında da forma giyemeyen Ahmed Rayan, Cesar Pinares, Martin Rodrigues, Andre Poko ve Eren Erdoğan'ın sakatlıkları bulunuyor. Beşiktaş'ta Welinton, Larin, Vida, Mehmet Topal, Necip, N'Koudou, Alex Teixeira, Ghezzal, Batshuayi ve son olarak Montero'nun yanı sıra ile kart cezalısı Rosier kadroda bulunmuyor.İŞTE

İLK 11'LER

Altay: Lis, Cebrail, Murat, Björkander, Naderi, Aka, Zeki, Ceyhun, Kappel, Erhan, Bamba

Beşiktaş: Mert, N'Sakala, Atiba, Serdar Saatçi, Rıdvan, Souza, Salih, Pjanic, Gökhan, Oğuzhan, Kenan

Kara Kartal'da kadro sil baştan! İşte Altay-Beşiktaş maçında ilk 11'ler

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732