Kandilli Rasathanesi duyurdu! Son dakika 92 deprem oldu! En şiddetli deprem...

Türkiye genelinde anlık olarak depremleri takip eden Kandilli Rasathanesi son 24 saatte meydana gelen deprem sayısını açıkladı. Meydana gelen deprem sayısını 92 olduğunu duyuran kandilli en şiddetli depremin nerde olduğunu duyurdu.

Gündem Yayın: 08 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 08.01.2021 15:57:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kandilli Rasathanesi tarafından Türkiye'de son zamanlarda meydana gelen depremler vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Son olarak açıklanan verilere göre 92 deprem olduğu bildirildi.

KANDİLLİ SON 24 SAATTE OLAN DEPREMLERİ DUYURDU

24 saat boyunca depremleri takip ederek kayıt altına alan ve uyarılarda bulunan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi gece saatlerinde ülke genelinde meydana gelen depremleri de duyurdu. Son 24 saatte 92 deprem olduğu kayıtlara geçti.

screenshot-3.jpg

EN ŞİDDETLİ DEPREM

Türkiye'de son 24 saatte meydana gelen en şiddetli depremin Denizli Irganlı'da meydana geldiği ve şiddetinin 4.2 olduğu ve yerin 2 km derinliğinde meydana geldiği aktarıldı.

screenshot-4.jpg

TÜRKİYE'DE SON DEPREMLER AÇIKLANDI

Son dakika Tükiye genelinde en fazla merak edilen konuların başında gelmesinden dolayı Kandilli tarafından Türkiye'de son depremler açıklandı. Türkiye'de meydana gelen son depremler şöyle:

screenshot-5.jpg

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732