Kanal İstanbul'a itiraz için toplananlar uzun kuyruklar oluşturdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hayalim, hülyam" olarak nitelendirdiği Kanal İstanbul projesine itiraz dilekçesi vermek için toplananlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Gündem Yayın: 25 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 25.12.2019 18:55:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Son günlerin en çok tartışılan konularından biri olan Kanal İstanbul, gündemi meşgul etmeye devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "İstanbul'a ihanettir" diyerek karşı çıktığı proje için hükümetin tavrı net: Proje yapılacak.

ÇED RAPORU ASKINA

Tartışmalar devam ederken Kanal İstanbul projesi için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu, önceki gün askıya çıkarıldı. Kanal İstanbul'un ÇED raporu, 10 gün boyunca halkın görüş ve önerileri için askıda kalacak.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

CHP İstanbul yönetimi, 10 günlük süre zarfında itiraz dilekçelerinin verilmesi için kampanya başlattı. Hazır dilekçelerle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine müracaat eden partililer, uzun kuyruklar oluşturdu.

Kanal İstanbul'a itiraz için toplananlar uzun kuyruklar oluşturdu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732