Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Süleyman Turan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Kadıköy'de evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Süleyman Turan'ın ölümünden yaklaşık 10 gün önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Yaşam Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 19:02:41
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Süleyman Turan, Kadıköy'de evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Süleyman Turan'ın ölümünden yaklaşık 10 gün önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Turan'ın çok sevdiği Que Sera Sera (Ne olacak) şarkısını seslendiriyor.

"OLACAK KADERDE NE VARSA"

Süleyman Turan'ın ortaya çıkan görüntülerde arkadaşlarıyla karaoke yapıyor. Turan'ın çok sevdiği Que Sera Sera(Ne olacak) şarkısını söylediği görülüyor. Sağlığının yerinde olduğu görülen Turan eğlenceli anlar yaşıyor. Turan'ın söylediği ve çok sevdiği şarkıda "Olacak, kaderde ne varsa, Geleceği görmek elimizde değil" sözleri dikkat çekiyor.

 

 

CANSIZ BEDENİ 2 GÜN SONRA BULUNDU

Vefat eden Süleyman Turan'ın kapıdaki gazeteleri almamasından şüphelenen komşuları bu sabah polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla içeri girdi ve usta oyuncunun cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan inceleme sonucu Süleyman Turan'ın iki gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

ERDOĞAN TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Onlarca sinema filminde ve dizide rol alan Süleyman Turan'ın vefat haberi herkesi derinden üzdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Twitter hesabından Turan için şu mesajı yayınladı: "Bugün vefat haberini aldığımız kıymetli tiyatro ve sinema oyuncusu Süleyman Turan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

"HİÇBİR ZAMAN GÖNLÜMÜZDE ÖLMEYECEK"

Yakın dostunun ölüm haberini alan oyuncu Kadir İnanır ise, telefonla bağlandığı canlı yayında Turan için "Benim çok sevdiğim kıymetli bir arkadaşımdı. Birçok filmde beraber çalıştık. Onun dışında Süleyman Turan, Türk toplumuna verdiği katkılardan dolayı hepimizi çok onur kazandık. O her gittiği yerde güzel duygular saçan, güzel sözler söyleyen, herkesin sevdiği, hiç bir şeyi sorun yapmayan, hep içine atan, ressam, aktör, edebiyatçı, komple bir sanatçıydı. Biz onu çok seviyoruz. Hiçbir zaman ölmeyecek gönlümüzde. Türk halkı da onu hiçbir zaman unutmayacak." dedi.

SÜLEYMAN TURAN KİMDİR?

Gerçek adı Süleyman Başturan olan Yeşilçam'ın usta ismi 19 Kasım 1936'da İstanbul Kadıköy'de dünyaya geldi. Askerde gönüllü olarak katıldığı Türk Birliği ile Japonya'ya giden Turan, ilk sahne deneyimini Japonya'da Türk askerler arasında oynadığı bir piyesle yaşadı. Turan, bir süre Japonya'da kalarak bazı filmlerde figüran olarak rol aldıktan sonra İstanbul'a gelerek bir tiyatro oyunuyla sahneye çıktı.

Onlarca sinema filminde ve televizyon dizisindeki oyunculuğuyla hafızalara kazınan ve çeşitli ödüller alan sanatçı, Dönme Dolap, Baş Belası ve Sevgili Dayım filmlerinin de senaryolarına imza attı.

 

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Süleyman Turan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732