Kağıthane Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Ercan Eşsizoğlu Kandil Münesebeti ile Bir Mesaj yayımladı.

Eşsizoğlu; Corona virüsü tedbirleri kapsamında camilerin kapalı tutulacağı bu mübarek gecede müslümanlar evlerinde ibadetlerini yerine getirecek

Yayın: 21 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.03.2020 19:05:25
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Kağıthane Bel.İYİ Parti Meclis üyesi Ercan Eşsizoğlu; Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kutlu; “Miraç; insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Her şeyden önce Miraç, başta Efendimiz aleyhisselat-ü vesselam olmak üzere her bir Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O’nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesile ile yüksek insani sorumluklar üstlenmek demektir. Bu duygu ve düşüncelerle feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandili'nin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, Kağıthane halkının ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutluyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732