KAĞITHANE İYİ PARTİDEKİ İSTİFALAR İL YÖNETİMİNİ HAREKETE GEÇİRDİ

Kağıthane İYİ Parti ilçe Başkanı Suat Salter istifa etti. Kağıthane iyi Parti İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden yöneticiler ‘in ilçe başkanı Salter ‘in yönetiminden memnun olmadıkları için istifa ettiklerini, Haber Derin’e verdikleri röportaj ’da ifade etimişlerdi....

Yayın: 11 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 11.05.2022 23:31:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kağıthane iyi Parti ilçe başkanlığından art arda çok sayıda üye ve yöneticilerinin istifa etmesi iyi Parti il yöneticilerinin de dikkatini çekti.

Kağıthane iyi partideki istifaların ardından İyi Parti İl Başkanlığı yöneticilerinin, bazı söylentilere  göre mevcut ilçe başkanı, Suat Salter'e uzaklaştırma cezası verildiği söylentileri ile çalkalanıyor. İddialara göre uzaklaştırma verilen İlçe Başkanı,  bu kararı kabul etmeyip ilçe başkanlığından istifa ettiği söyleniyor.

Kağıthane iyi Parti ilçesi yönetimi olarak uzun süredir, birçok üyenin ardı ardına istifalarının akabinde, ilçe yönetiminden memnun olmayan çok sayıda üyelerin, gerek sosyal medyadan gerekse il yönetimi ve Genel merkeze göndermiş oldukları, ilçe yöneticisi hakkındaki şikayetler üzerine İstanbul İl  Yönetimi harekete geçirdi.

İyi Parti ilçe başkanlığından yapılan ardı ardına istifaları Haber Derin Gazetesinin sürekli gündeme getirmesi üzerine ilçe yönetiminden ayrılan bazı yöneticilerin gazetemize vermiş olduğu röportajlarda, mevcut yönetim den şikayetçi olup memnun olmadıklarını ifade etmişlerdi. Yönetimden memnun olmadıklarını dile getiren ilçe yöneticileri, Kağıthane ilçesinde hiç bir çalışmanın yapılmadığı ve yapılacak çalışmalara ise engel olunduğunu belirterek istifa ettiklerini ifade ettiler.

Kağıthane ilçe yönetiminde ki Ardı ardına olan istifalar ve istifa eden yöneticilerin şikayetlerine duyarlı davranan İl yönetimi, iyi Parti'yi Kağıthane'de yeniden yapılandırma ve daha da iyileştirmek için harekete geçti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732