Kafasına poşet geçirdi, piknik tüpünün gazı ile intihar etti

Antalya'nın Kepez yaşayan inşaat işçisi bir vatandaşın, kafasına geçirdiği market poşetinin içerisine piknik tüpünün gazını açarak intihar ettiği öğrenildi. Ev sahibinin yanına bayram için ziyarete gelen misafirlerin koku şüphesi üzerine vatandaşın cesedi ortaya çıktı.

Yaşam Yayın: 14 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 14.05.2021 16:37:25
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Kepez ilçesi Zeytinlik Mahallesinde Mustafa Hoyraz, Ramazan Bayramı için yanına gelen komşularının koku şikayeti ile durumdan şüphelenerek kiracısının evde olup olmadığına baktı. Evin ve pencerelerin kapalı olması ve kapıyı kimsenin açmamasından şüphelenen Hoyraz, kiracı Şahin Gölcü'nün (34) Finike'de bulunan babasını aradı. Babası ise oğlunun 4 gün önce kendini telefondan engellediğini belirterek pencereyi açıp bakmasını istedi. Bunun üzerine evin penceresini tornavida ile kaldıran adam, kiracısının evde hareketsiz bir şekilde oturduğunu gördü.

Kafasına poşet geçirdi, piknik tüpünün gazı ile intihar etti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732