KADİR CANPOLAT: ” ÜLKEMİZİ VE MEHMETÇİĞİMİZİ SAVUNMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK!”

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat; Mehmetçiğe destek olmak adına Askerlik Şubelerine gönüllü askerlik müracatında bulunacaklarını açıkladı.

Gündem Yayın: 07 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 07.01.2020 19:37:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Osmanlı Ocakları Libya’da Mehmetçik’e destek olmak için ASKERLİK ŞUBELERİNE resmî müracaatta bulunup gönüllü askerlik için başta İstanbul, Denizli, Ankara ve Erzurum’da olmak üzere tüm yurt geneli imza kampanyası başlatacak.

Kadir Canpolat;Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafyanın tüm Dünya’nın gündeminde olduğunu,Irak’ın, İran’ın, Suriye’nin, Yemen’in karışık olduğunu ve tüm bu sorunlar içerisinde Libya’da Türkiye’nin haklarının gasp edilmeye çalışıldığını belirtip, “Dünya Savaş noktasına gelmiştir, Ülkemizi ve Mehmetçiğimizi savunmaktan başka çaremiz yoktur. Askerlik şubelerine gönüllü askerlik girişimini başlatacağız.”dedi.

Kadir Canpolat’ın açıklaması şöyle:

Mehmetçiğimiz Libya’da, Emperyalizmin desteklediği Hafter güçlerine karşı Türkiye’nin çıkarlarına savunmak için Libya’da göreve hazırlanmaktadır.

Libya bizim için vatan meselesidir, Türkiye’nin Doğalgaz yataklarını koruma meselesidir.

Üstelik bugün başımızda çok büyük bir bela vardır.
Bırakalım Türkiye’yi Dünya savaş noktasına gelmiştir.
İran,Irak,Suriye, Yemen karışıktır.
Bu ülkelerin içerisinde Türkiye’de hedeftedir.

Tüm koşullar içerisinde ülkemizi ve Mehmetçiğimizi savunmak dışında başka seçeneğimiz yoktur.

Genç,yaşlı, kadın, erkek demeden, siyasi görüş,etnik kimlik üzerine ayrımcılık yapmadan tüm vatanseverler dostlarımıza Mehmetçiğimize manevi destek olma çağrısı yapıyoruz.

“Libya’da ne işimiz var? “Diyenlere inat askerlik şubelerine gönüllü askerlik için müracatta bulunmamız Mehmetçiğimize en büyük destek olacaktır.

Gün Mehmetçiğimize destek olma günüdür.
Gün Türkiye’nin tüm vatanseverlerin ortak hareket edip ;ülkesini savunma günüdür”dedi.

Askerlik Şubesine verilecek örnek imza metni şöyle.

ASKERLİK ŞUBE BAŞKANLIĞINA……………………………………………

Türkiye “TAM BAĞIMSIZLIK” yolunda Batı’ya karşı yerli ve milli duruş sergilemektedir.

Ülkemizin bu duruşundan rahatsız olan dış güçler, içteki hainleri de kullanarak Türkiye’ye saldırı hazırlığı yapmaktadırlar.

Ülkemin birlik ve bütünlüğünü bozup parçalamak isteyen dış güçlere ve bölücülüğe karşı daha etkin mücadele edebilmem için tekrar asker olarak görev almak istiyorum.

Gereğini arz ederim.
İmza             

külliye haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732