“KADİM ŞEHİR ERZURUM TANITIM GÜNLERİ” BAŞLADI

İstanbul’da ERKON tarafından düzenlenen, “Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri” geniş katılımla başladı. ERKON Başkanı Mustafa Macit, tüm Erzurumluları ve İstanbul’da yaşayan herkesi, 2-5 Aralık tarihlerinde Maltepe Sahil Etkinlik alanına davet etti.

Gündem Yayın: 02 Aralık 2021 - Perşembe - Güncelleme: 02.12.2021 23:53:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kadim şehir Erzurum’a ve Erzurumlulara hizmet etmek amacıyla 2018 yılında kurulan Erzurum Konfederasyonu (ERKON), Erzurum’un sahip olduğu değerleri ve geleneksel kültürü olan el sanatları, yemek, halkoyunları, yöresel ürünleri ile sosyal ve kültürel değerlerini ‘Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri’ etkinliğinde tanıtıyor. 

Macit: Pazar’a kadar hınca hınç dolduracağız

Erzurum Konfederasyonu (ERKON) Genel Başkanı Mustafa Macit, Erzurum’u İstanbul’a taşıdıklarını belirterek, etkinliklerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Macit, “Uzun bir çalışma sonucu bu manzarayı hep birlikte oluşturduk. Yarın (Cuma) açılışımız var. Pazar’a kadar bu meydanı hınca hınç dolduracağız” dedi.

Başkan Macit, “Erzurum’un tarihini, gücünü ve vizyonunu hep birlikte göstereceğiz” diyerek, “Ben emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Erzurum tanıtım günlerimiz hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Erzurumlular ilk günden Maltepe’ye akın etti

“Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri” etkinliği için çok sayıda kuruma ve esnafa ait stant kuruldu. İlk günden Erzurumlu ve İstanbullular etkinliklere büyük ilgi gösterdi. Erzurumlu sanatçıların da sahne aldığı etkinliklerde vatandaşlar doyasıya halay çekti. 

Kaynak: Editör: Onurhan Kara
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732