İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu Ermenek Sıla Festivaline Katıldı

Ermenek'te geleneksel olarak düzenlenen Sıla Festivaline, bu sene 3-4-5 Eylül tarihlerinde sosyal medya hesabı üzerinden festivale katılacağını duyuran İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu Ermenek esnafını ziyaret etti.

Gündem Yayın: 03 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 03.09.2021 19:07:16
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Ermenek Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Ermenek Sıla Festivalinde , Festival açılışına katılan Yavuz Ağıralioğlu program sonrası festival standlarını ziyaret etti. Karaman’ın Ermenek ilçesinde düzenlenen Sıla festivalinde esnafı ziyaret eden  İYİ Parti heyeti vatandaş tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu ve  İnisiyatif Merkezi Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Fahri Bozgeyik’in de eşlik ettiği ziyarette esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu katıldığı açılış programından sonra beraberinde bulunduğu heyet ile Ermenek esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

 





 

     



 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732