İstanbul'un bitmek bilmeyen taksi çilesi! Taksim'de turistler saatlerce bavullarıyla beklemek zorunda kaldı

İstanbul'daki çözüme kavuşamayan taksi sorunu kentte yaşayanlar kadar, turistlerin de hayatını kabusa çeviriyor. Her gün yüzbinlerce turistin akınına uğrayan Taksim Meydanı'nda yine aynı çile yaşandı. Taksim'de taksiye binmek isteyen turistler fahiş fiyatlar ve farklı bahanelerle karşılaştı. Bir taksici kendisine gelen 10 farklı müşteriyi kısa mesafe gideceği ve bavulluğu olduğu gerekçeleriyle aracına almadı. Bazı turistler taksiye binebilmek için bavullarıyla saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Yaşam Yayın: 18 Eylül 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 18.09.2021 14:34:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

KENDİNE UYGUN MÜŞTERİYİ BULMAK İÇİN 1 SAAT BEKLEDİ

Meydandan ayrılmasının ardından hemen ileride arabasının yanında arkadaşlarıyla sohbette olduğu görülen taksici, bir saatin sonunda kendine uygun müşteriyi bulup oradan uzaklaştı.

BAVULLU YOLCU KABUL ETMİYOR, TAKSİMETRE AÇMIYOR

Kısa mesafe, taksimetre açmamak ve bavullu yolcu almamak bahaneleriyle, Laleli'de bulunan otellerine gitmek için saatlerdir taksi bekleyen turistlerden biri ise, "Laleli'ye gitmek istiyorum. 150 TL para istiyor" dedi.

GÖRÜNTÜLENDİĞİNİ ANLAYINCA FİKİR DEĞİŞRTİRDİ

Kameralar tarafından görüntülendiğini fark eden taksici, mecbur kalarak yolcuları aldı. Yolcuları görüntülendiği için alan taksici, "Alıyordum zaten. Sadece kaç para diye soruyorlardı. Ben zaten alacaktım. Bir şey demiyorum" ifadelerini kullandı.

TURİSTLER ELLERİNDE BAVULLARLA SAATLERCE BEKLEDİ

Öte yandan, turistler taksiye binebilmek için ellerinde bavullarla saatlerce Taksim Meydanı'nda beklemek zorunda kaldı.

İstanbul'un bitmek bilmeyen taksi çilesi! Taksim'de turistler saatlerce bavullarıyla beklemek zorunda kaldı

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732