İSTANBUL ERZURUM DERNEKLER FEDERESYONU SEÇİMLERİNDEN PİS KOKULAR GELİYOR.

18 Haziran’da Genel kurulu yapılan, İstanbul Erzurumlular Federasyonu Seçimlerinde, adaletsizlik yapıldığına dair sosyal medya üzerinden açıklama yapan stk’lar var.

Yayın: 21 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 21.06.2021 21:51:18
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

18.Haziran’da gerçekleşen, Fedaresyon Genel kurulu seçimleri öncesinde, 4 aday ile seçimlere gidileceği belirtilmişti.

Genel kurul öncesi üç adayın, bir anda seçimlere girmeyip, herhangi bir açıklama yapmadan, adaylıktan çekilen veya el çektirilen, adaylar neden son demlerde vaz geçti? Yada vaz geçirildi.

Erzurumlular federasyonu, genel kurulu öncesi üç adayın herhangi bir açıklama yapmadan, geri çekilmelerinin akabinde, Federasyon üyesi olan Tekmanlılar Erzurum, dernek başkanı (TEKDER) Tuncer Yenigül’ün, sosyalmedya hesabı üzerinden, yapmış olduğu paylaşımında, Genel kurul esnasında adaletsiz, davranıldığını iddia etti.

Yenigül; Federasyon Eski Başkanı olan, Süleyman Ulusoy’un, bir baskı uyguladığını iddia ederek, insanları korkutarak ve kendi istedikleri adayı seçmek, istediklerini söyledi. genel kuruldaki, bu tavra karşı seçim esnasında oy kullanmayacaklarını belirtip, salondan ayrılmak istemiş olmalarına rağmen, Eski emniyet Müdürlüğü görevinde Bulunmuş olan, Süleyman Ulusoy tarafından engellendiklerini ifade ediyor.

Tekder Başkanı Tuncer Tekgül’ün kendi sosyal medyası üzerinden paylaşmış olduğu metnin tamamını alt tarafta birebir vermiş bulunmaktayız. Metni okuyup taktir, edecek olan siz değerli Erzurumlulara sunuyoruz.

 

 

BİZ HAKSIZLIĞA DİKTATÖRLÜĞE ASLA BOYUN EYMEYİZ DÜN ERZURUM ADINA BİR SEÇİM OLDU HİÇ BIR ERZURUMLUYA YAKIŞMADI VE BÖYLE BİR SEÇİMİ KABUL ETMEDİĞIMİZİ DİVAN KURUL BAŞKANINA İLETTİM SALONU TERK ETTİK .

Koruyucu olduğumuz İstanbul Erzurum federasyonunun seçimine katılmak üzere salona giriş yaptık ve orda bir adaletsizlik olduğu farkında olduğum an imzalarımızı silmek istedik ve suleyman bey engel olup eski emiyet müdürlüğünü  hatirlayip kagidi elimizde aldi emniyet müdürüyken Erzurumlara zulüm yapan şimdi erzuruma sahip olup kongrede adamlari kovan suleyman beyin kongresini kabul etmeyip solunu terk etik divan kurul başkani seçilen vehbi orakçi başkanima itirazimi edip 6 delegemle saolunu terk etim ve bu seçim coğunluk olmadiği saat 4 de olacaği ve 4 de diyer adayi kovup 5 de aciliş yaptiklari için hiç bir şekilde demokrasi ve kardeşlik secimi olmadiği kamuyuna duyurmak istedim ve şikayetimiz dernekler masasina iletecegiz her zaman dik durüsumuzdan vaz geçmiyecegiz ve haksizliga gelmiyecegiz koydugumuz tavrimiz da geri adim atmiyacagiz bizim mesele kim başkan olduğu deyil kim başkan olursa hepside ayni mesafemiz olur zaten bende ahmet başkana oy verecektik konu orda dönen adaletsizliginden dir kimse orda kimseye yumruk yada saldirma olmiyacakdir o saldirma hepimize saldiridir atiği yumruk hepimize atilmisdir biz bir karakolda kovmak gibi oldu biz bunu kabul etmeyiz ve secim iptali istiyoruz erzurum ileri gelen abilere duyrulur saygilarimla

Tekman tekder başkani

TUNCER YENIGÜL

Bir yazı görseli olabilir

Bir yazı görseli olabilir

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732