İMAMOĞLU: “PANDEMİ SÜRECİNİ ALT YAPI İÇİN FIRSATA DÖNÜŞTÜRDÜK”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin Avcılar ve Esenyurt’taki atıksu tesislerinde incelemelerde bulundu. İmamoğlu, “Zor ve kötü günler, İSKİ için bir fırsat oldu, diyebiliriz. Onu da iyi değerlendiriyoruz. Bizim alt yapı ile ilgili çalışmalarımızda, pandemi sürecini, boş sokakları, caddeleri ciddi anlamda fırsata dönüştürdük” dedi.

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 09.05.2020 23:04:14
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündüz Sancaktepe ve Beyazıt’ta yaptığı inceleme gezilerini, akşam saatlerinde Avcılar ve Esenyurt’a taşıdı. İSKİ’nin Avcılar’daki Ambarlı Atıksu Arıtma Tesisi ile Esenyurt’taki Saadetdere Atıksu Yağmursuyu Hattı’nda incelemelerde bulunan İmamoğlu’na, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da eşlik etti. İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu’dan her iki tesisle ilgili bilgiler alan İmamoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

“İSTANBUL İÇİN ÇOK HAYIRLI OLACAK”
“Avcılar’ı kucaklayan bir hat. Bu aslında çok değerli bir süreç oluyor. Zor ve kötü günler, İSKİ için bir fırsat oldu diyebiliriz. Onu de iyi değerlendiriyoruz. Elinize, emeğinize sağlık. Avcıları’ın alt yapı kanalizasyon bağlantılarının sağlanacağı bir tünel bağlantısı bu. Bu bağlantıyla beraber, Ambarlı Atıksu Tesisi’ndeki biyolojik arıtmaya aktarılmış olacak. Daha temiz bir şekilde Avcılar atığının arıtılması söz konusu olacak. Genel Müdürümüz, Genel Müdür Yardımcımız, daire başkanı arkadaşlarımızla beraber süreçleri her yerde geziyoruz. Bugün de buradayız. Bizim alt yapı ile ilgili çalışmalarımızda, gerçekten pandemi sürecini, o boş sokakları, caddeleri ciddi anlamda fırsata dönüştürdük. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve bu iş birliği içinde olan bütün firmalarımıza da teşekkür ediyoruz. İnşallah bir an önce bu sıkıntıdan kurtulalım ama biz de hızlıca bu sorunları aşarak bu dönemi atlatıyoruz. İnşallah İstanbul için çok hayırlı olacak.”

İMAMOĞLU’NDAN PARK TALİMATI
İmamoğlu ve Mermutlu, Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt’un talebi üzerine, yine Saadetdere Mahallesi’ndeki İSKİ’ye ait Avcılar Terfi Merkezi’ne geçti. Bozkurt, İmamoğlu’ndan, içinde İSKİ’nin tesisinin de bulunduğu 6 dönümlük ağaçlık alanın, park olarak mahallenin hizmetine sunulması isteğinde bulundu. Alanı gezen ve Bozkurt’un isteğine sıcak bakan İmamoğlu, Mermutlu’ya İSKİ ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün alanla ilgili ortaklaşa proje çalışması talimatını verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732