HAYDİ, ÇOCUKLAR KARNE ŞENLİĞİNE

Öğrencilerin karne heyecanına ortak olmak isteyen Sarıyer Belediyesi çocukların tatillerini verimli bir şekilde geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Yayın: 08 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.01.2020 19:07:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sarıyer Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından çocukların sömestr boyunca kaliteli vakit geçirebilmeleri, eğlenebilmeleri ve dönemin yorgunluğunu atmaları amacıyla tiyatro gösterimlerinin yanı sıra Karneni Getir Havuzda Yüz etkinliği  düzenleyecek. 19 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi, Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi Nejat Uygur Sahnesi ve Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde sahnelenecek birbirinden eğlenceli çocuk oyunlarıyla keyifli vakit geçirecek öğrenciler, 21 Ocak -2 Şubat tarihlerinde SARFİT Spor Tesisi Şubeleri’nde (Poligon, Huzur Mahallesi) düzenlenecek Karneni Getir Havuzda Yüz etkinliğiyle spor yapma imkânı  bulacak. Etkinlikler hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 444 1 722 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

TİYATRO BİLETİMİ NEREDEN ALABİLİRİM?

BKSM ve Nejat Uygur Sahnesi’nde sahnelenecek oyunların biletlerine Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi’nden, Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyunların biletlerine ise yine Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nden ulaşabilirsiniz.

HAVUZ İÇİN GEREKLİ BİLGİLER

  • Sağlık Raporu için Hepatit B, Kan ve İdrar Tahlili, Mantar Taraması testleri.
  • Havuzdan yararlanma saatleri; hafta içi, 10.00 – 17.00, hafta sonu, 13.00 – 18.00 olarak belirlenmiştir.
  • 27 Ocak Pazartesi günü hariç sağlık raporu ve karnesini getiren tüm ilk ve ortaokul öğrencileri Sarfit Poligon ve Huzur Tesisleri havuzundan faydalanabilir.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732