Hakkı Şafak Ses: TOPLU SÜPÜRÜLECEKLER !

Millet ittifakının büyük ortağı, amiral gemisi CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı: “ceza alsalar ve cezaları kesinleşse bile FETÖ davalarının yeniden görülmesinin yolunu açacağız.” diyor !..

Siyaset Yayın: 18 Temmuz 2021 - Pazar - Güncelleme: 18.07.2021 11:47:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bir gün sonra Cumhur İttifakının büyük ortağı, amiral gemisi AKP “Türklüğe hakaret eden, Ermeniler soy kırıma uğramıştır, TC; bal gibi katliam yapmış katildir” diyen çarpık fikirli, gazeteci kimlikli Lawres meşrepli eksantrik biri TRT yönetim kurulu üyeliğine atıyor.

Her iki ittifak cephesi de aslında bu son söz ve kararları ile, daha önce de tekrarladıkları benzer tavır ve duruşları ile; Türk milliyetçilerine, “siz değer verilip hesaba karılacak bir siyasi ağırlığa sahip değilsiniz. Sizin artık ciddiye alınacak bir ağırlığınız yok.
Ve sizin bizim hesaplarımızı bozacak ne gücünüz ne de haliniz var.” demek istiyor.

Ya da; milletin sinir uçlarına kızgın iğne sokarcasına yanlışlar yaptıran “birileri” ince bir hesap peşinde mi acaba!..
Mevcut siyasi aktörlerin tümünü topluca süpürme planının yürüyen kareleri mi yoksa bu siyasi hesaba sığmayan çıkışlar?

Acaba, ya da “Ey millet, bu partilerin oluşturduğu ittifaklardan ve partilerden ümidini kes. Bunlardan bir halt olmaz. Başının çaresine bak. Bunların önüne koyacağı Cumhurbaşkanı adaylarını ittiret, sen kendi adayını bul.” demek isteyen birileri mi var?

Bizler, hesaba katılmayan, yok kabul edilen Türk vatanını karşılıksız seven Türk Milliyetçileri olarak daha ne kadar sabredecek ve oyunu bozmak için harekete geçmeyeceğiz?!..

Olmayacak mı bizim bir Cumhurbaşkanı adayımız?

Onların hesaba katmadığı “gücü” göstermenin zamanı gelmedi mi hala ?

Kaynak : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3109955559238877&id=100006733898332&sfnsn=scwspwa

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732