Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray'ın Instagram paylaşımının altına yaptığı yorum binlerce beğeni aldı

İtalya Serie A ekibi AC Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun sosyal medya hesabından Galatasaray için yaptığı yorum sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Yıldız futbolcu, Galatasaray'ın "Günaydın" paylaşımının altına "Galatasaray" yazarak kırmızı kalp emojisi bıraktı. Çalhanoğlu'nun yorumunu 14 binden fazla kişi beğendi.

Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.02.2021 17:12:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AC Milan ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek A Milli yıldız, Galatasaray'ın "Günaydın" paylaşımının altına "Galatasaray" yazarak kırmızı kalp emojisi bıraktı. Hakan'ın bu mesajına binlerce beğeni gelirken, birçok Galatasaray taraftarı da oyuncuyu sarı-kırmızılı takıma çağırdı.

Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'ın Instagram paylaşımının altına 'Galatasaray' yazarak kırmızı kalp emojisi bıraktı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"GALATASARAY'I YAŞAMAK İSTERİM"

Gelecekte Galatasaray'da oynamak istediğini söyleyen 27 yaşındaki futbolcu, "Galatasaray'a olan tutkumu ve sevgimi hiçbir zaman saklamadım, saklayamam. Galatasaray'la inşallah bir gün buluşacağız. Şu an hep anlatıyoruz ama ileride bir gün Galatasaray'ı yaşamak istiyorum, anlatılmaz, yaşanır. Ben Hagi'yi örnek aldım, Türkiye'de onun gibi büyük bir oyuncu olmak benim hep hedefim. Galatasaray'da 10 numarayı taşımanın gururunu taşımak isterim." açıklamasını yapmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732