Hakan Altun, sağlık durumu hakkında konuştu! Geçtiğimiz ay damar tıkanıklığı sebebiyle ameliyat olmuştu

Damar tıkanıklığı sebebiyle hastaneye kaldırılan ve tedavisinin bitmesiyle taburcu olan Hakan Altun, önceki akşam Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Sağlık durumuyla ilgili konuşan Altun, "İyiyim, her şey yolunda. İlaç tedavim devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Yayın: 11 Kasım 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.11.2021 00:27:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz aylarda damar tıkanıklığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve ameliyat olan Hakan Altun, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"TEDAVİM SÜRÜYOR"

Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Altun, "İyiyim, her şey yolunda. İlaç tedavim devam ediyor" ifadelerini kullandı.

MEKİK DOKUYOR

Bodrum- İstanbul arası mekik dokuduğunu söyleyen şarkıcı, "Zorlanıyorum, çekimler İstanbul'da olduğu için hafta içi burada olmak durumunda kalıyorum, gerçi 15 gün önce bir boşluğumuz vardı Bodrum'daydım" diye konuştu.

"PARASINI BİLE ALMIYORLAR"

Yılbaşını Ankara'da gireceğini söyleyen Altun, aldığı astronomik sahne fiyatı hatırlatılınca, "Ben parayı konuşmuyorum, sadece şarkı söylüyorum. Mesela döner yiyoruz onun parasını bile almıyorlar" diyerek espri yaptı.

Hakan Altun, sağlık durumu hakkında konuştu! Geçtiğimiz ay damar tıkanıklığı sebebiyle ameliyat olmuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732