Gustavo, Fenerbahçe taraftarına saç baş yoldurttu! Yağmur gibi tepki yağıyor

Gustavo, Antwerp maçındaki hatalarıyla taraftarı çıldırttı. İlk yarıda takım kontraya çıkarken iki futbolcunun arasına girip topu kaybetti, yenilen ikinci golde hava topunda eşleştiği rakibinin adeta sıçrayışını seyretti. Gustavo hattında sosyal medyada çok sert paylaşımlar yapılıyor.

Yayın: 22 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 22.10.2021 13:55:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Fenerbahçe'de tartışılan isim Luiz Gustavo. Brezilyalı futbolcu, takımı geriye çektiği nedeniyle yoğun eleştiri alıyor. 34 yaşındaki futbolcu, ilk sezonundaki görüntüsünün bir hayli uzağında. Taraftarlar, orta sahada dinamik ve genç isimlerin oynaması istiyor.

KRİTİK HATALAR

Gustavo, ilk yarıda takım kontraya çıkarken iki rakip futbolcunun arasına girip topu kaptırdı. Bu pozisyon hakkında binlerce yorum yapıldı. Antwerp'in attığı ikinci gol ise çıldırttı. Tecrübeli futbolcunun tuttuğu rakip çok rahat şekilde sıçrayıp golü attı. Kafa toplarında zayıf olan Gustavo, sıçramak için uğraşmadı. Tecrübeli futbolcunun dinlenmesi gerektiğini savunanların sayısı çok fazla.

Gustavo, Fenerbahçe taraftarına saç baş yoldurttu! Tepkiler çığ gibi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732