Gezi parkı eylemlerinde polise taş atan YPG'li iki terörist Suriye'de öldürüldü

Gezi Parkı eylemleri sırasında polislere taş atıp gözaltına alınan Aynur Ada kod adlı Göze Altunöz ve İmran Fırtına kod adlı terörist Yasin Aydın, Suriye'de Türk askeriyle girdiği çatışmada etkisiz hale getirildi.

Gündem Yayın: 07 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2019 17:33:02
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Suriye'de Türk askeriyle girdikleri çatışmada öldürülen terör örgütü YPG'li 2 terörist öldürüldü. Teröristlerin kimlikleri ise belli oldu. 2 teröristin sicillerinin kabarık olduğunu öğrenildi. Gezi Parkı eylemlerinde aktif rol alan Aynur Ada kod adlı Göze Altunöz ve İmran fırtına kod adlı terörist Yasin Aydın'ın polislere taş ve sopalarla saldırıp gözaltına alındığı ortaya çıktı.

TURUNCU LİSTEDEYDİ

Suriye Tel Temir'deki operasyonlarda öldürülen terör örgütü YPG'li Aynur Ada kod terörist Göze Altunöz, turuncu listede 600 bin TL ödülle aranan teröristi.

TERÖRİSTİN KABARIK SİCİLİ

31.05.1994 Edirne doğumlu Aynur Ada kod adlı terörist Göze Altunöz'e 2011 yılında Dev-Lis eyleminden ötürü hakkında dava açılmıştı. Gezi parkı eylemleri sırasında ikisi de gözaltına alınmış ve bir milletvekili desteği ile gözaltından kurtulduğu belirlenmişti.

Gezi parkı eylemlerinde polise taş atan YPG'li iki terörist Suriye'de öldürüldü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732