Fenerbahçe'nin yeni logo talebini TFF kabul etti! Artık yıldızlar olmayacak

Fenerbahçe, futbol A takımının giydiği formadaki şampiyonluk yıldızlarını kaldırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, sarı-lacivertlilerin talebine TFF'den gelen yanıta yer verilirken eski yıldızlı logonun yeni yıldızsız logoyla değiştirildiği belirtildi.

Yayın: 11 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 11.08.2021 15:29:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 

Fenerbahçe'nin yıldızsız logo kullanma talebi TFF tarafından kabul edildi. Kulüpten yapılan açıklamada, 9 Ağustos tarihinde TFF ve birimleri ile yayıncı kuruluş başta olmak üzere tüm ilgililere, kulübün yıldızlı armasının bulunduğu kayıt, görsel ya da belgenin kullanılmaması talebinde bulunulduğu belirtildi.

 

Fenerbahçe'nin yeni logo talebini TFF kabul etti! Artık yıldızlar olmayacak

Yıldızsız logo

ESKİ LOGO YENİSİYLE DEĞİŞTİRİLDİ

Açıklamada, TFF'den kulübe gelen cevap yazısı da paylaşılırken, sarı-lacivertlilerin talebi üzerine kayıtlardaki eski logonun federasyona gönderilen yeni logo ile değiştirildiği vurgulandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732