Fenerbahçe’nin Süper Kahramanı Enver Valencia!

Dün oynanan Helsinki-Fenerbahçe maçının rövanşında isminden süper kahraman olarak bahsettirilen kişi Enver Valencia oldu.

Yayın: 27 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 27.08.2021 01:15:51
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Takımına atmış olduğu 3 golle adından çok söz ettiren Valencia, yaptığı hat trciklerle gündem de yerini alıyor. Galibiyet sonrası verdiği röportajda Fenerbahçe ve Fenerbahçe taraftarına istedikleri ve arzuladıkları şampiyonluğu bu sene yaşatmak istediklerini söyleyen süper kahraman, sosyal medya da kendinden sıkça söz ettiriyor. Fenerbahçe oyuncuları, spor kulübü ve tarafları galibiyetle ayrıldıkları 4 maçın mutluluğunu yansıtarak yaşamaya devam ediyor. Henüz sakatlıktan yeni çıkmış olan ve attığı gollerle gönüllerde taht kuran Valencia, adından ve çıkacağı maçlardan çokça söz ettirmeye devam edecek gibi duruyor.

Özel Haber: Büşra Nur Ertilal

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732