ESNAF SARIGÜL’E SESLENDİ:

Batman’da yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle evinde istirahat eden Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’e seslenen esnaf, “Bir an önce iyileşip aramıza dönemizi dört gözle beliyoruz” dedi.

Siyaset Yayın: 17 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.04.2021 19:50:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Esnaf, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül için geçmiş olsun videosu hazırlayarak, bir an önce sahaya dönmesini istedi. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün tarafından paylaşılan videoda esnaflar, Batman’da yaşadığı talihsiz olay nedeniyle bir süredir istirahat halinde olan Genel Başkan Sarıgül’e, “Sevgili Genel Başkanım geçmiş olsun. Esnaf yorgun, esnaf bitkin, esnaf sizin yolunuzu gözlüyor. Lütfen aramıza çabuk dönün” ve “Kıymetli Genel Başkanım, Kadıköy esnafı sağlığınıza dua ediyor. Bir an önce iyileşip aramıza dönmenizi dört gözle bekliyoruz. Çok geçmiş olsun” diyerek seslendi. 
“SİZE ESNAFIMIZIN GÜZEL DİLEKLERİNİ İLETTİK”
Videoda geçmiş olsun dileklerini sunan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, “Sayın Genel Başkanım çok geçmiş olsun dileklerimi tekrar iletiyorum. Bugün esnafımızla beraberdik, size esnafımızın güzel dileklerini ilettik. Tekrar geçmiş olsun” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732