ERKON'dan Ankara Çıkarması

ERKON Erzurum Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Macit ve beraberindeki heyet Erzurum ziyaretlerinden sonra Ankara ziyaretleriyle İstanbul'da yapılacak olan Erzurum günleri için davet programlarına son hız devam ediyorlar.

Gündem Yayın: 27 Kasım 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 27.11.2021 13:58:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

ERKON Erzurum Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Macit ve beraberindeki heyet Erzurum ziyaretlerinden sonra Ankara ziyaretleriyle İstanbul'da yapılacak olan Erzurum günleri için davet programlarına son hız devam ediyor.

Erzurum Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Macit ve Yönetim Kurulu Üyesi Serap Öztürk, Erkon istişare kurul üyesi Prof Dr. Muzaffer Gülyurt TBMM'de  2-5 Aralık 2021 tarihleri arası İstanbul Maltepe Etkinlik Alanında gerçekleştirilecek olan  "Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri" öncesinde Ankara’da çeşitli temaslarda bulunarak Erzurum Milletvekilleri ve protokol üyelerini Erzurum günleri için davet ettiler.

Genel Başkan Mustafa Macit gerçekleştirdikleri ziyaretlerde 2-5 Aralık 2021 tarihleri arası İstanbul Maltepe Etkinlik Alanında gerçekleştirilecek olan  "Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri için  çeşitli temaslarda bulunarak gerçekleşsek olan Kadim Şehir Erzurum Günleri için Ankara’da bulunan siyasetçi ve bürokratları bilgilendirerek gelişmeler hakkında bilgi verdi. 2019 yılında aynı alanda yapılan Erzurum günlerinin kendileri için bir referans olduğunu belirten Macit bu sene çok daha güzelini yapacaklarını Erzurum'un birlik ve beraberliğini yansıtacakları. Erzurum turizm. tanıtım ve kültürünü İstanbul'da doya doya yaşatacaklarına vurgu yaptı.

BELMA SATIR'DAN TEŞEKKÜR
İstanbul Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Mihrimah Belma Satır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ERKON yönetimine teşekkür etti.

Belma SATIR sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda

“Erzurum Konfederasyonu Genel Başkanı Sn.Mustafa Macit ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Serap Öztürk TBMM'de ziyaretimize geldiler.Erzurum Konfederasyonu tarafından 2-5 Aralık 2021 tarihleri arası İstanbul Maltepe Etkinlik Alanında gerçekleştirilecek olan  "Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri" davetiyemizi aldık. Ziyaretlerinden dolayı değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732