Ekonomik kurtuluş savaşı" çıkışına Karamollaoğlu'ndan tepki: Algı yönetimi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası sarf ettiği, "Bu ekonomik kurtuluş savaşından da milletimizi zaferle çıkaracağız" sözleri Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun tepkisini çekti. Algı yönetimi vurgusu yapan Karamollaoğlu, "Zam değil; 'güncelleme', yüksek döviz kuru değil; 'rekabetçi kur', ekonomik kriz değil; 'ekonomik kurtuluş savaşı' diyerek yaşadığımız sorunlar ortadan kalkmıyor, aksine problemlerimiz derinleşiyor." dedi.

Siyaset Yayın: 22 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.11.2021 22:20:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanKabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Ülkemizi eskiden hep yaptıkları gibi denklemin dışına itmek isteyenlerin, kur, faiz fiyat artışları üzerinden oynadıkları oyunu görüyoruz. Biz aynı oyunu vesayetle mücadelede gördük. Sabrettik ve başardık. Biz aynı oyunu terör örgütleriyle mücadelede gördük. Karşı atağımızı yaptık başardık. Bu ekonomik kurtuluş savaşından da milletimizi zaferle çıkaracağız. Ülkemizde önceliğimiz olan istihdamın yolunun yatırımdan, büyümeden geçtiğinden kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

"ALGI YÖNETİMİ"

Bu sözlerin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel KaramollaoğluTwitter hesabından yaptığı açıklamada, "Zam değil; 'güncelleme', yüksek döviz kuru değil; 'rekabetçi kur', ekonomik kriz değil; 'ekonomik kurtuluş savaşı' diyerek yaşadığımız sorunlar ortadan kalkmıyor, aksine problemlerimiz derinleşiyor. Bunun adı ekonomi yönetimi değil; olsa olsa "algı yönetimi"dir!" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Ekonomik kurtuluş savaşı' çıkışına Karamollaoğlu'ndan tepki: Algı yönetimi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekonomik kurtuluş savaşı çıkışına Karamollaoğlu'ndan tepki: Algı yönetimi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732