EFSANE GÜNLERE EFSANE SANATÇILAR

14-17 Kasım'da Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek olan Efsane tanıtım günleri için Erzurum’un Efsane sanatçıları ile şenlenecek.

Kültür Yayın: 30 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 30.10.2019 12:53:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

14-17 Kasım'da Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek olan Efsane tanıtım günleri için

Erzurum’un Efsane sanatçıları ile şenlenecek.

Erzurum'u ve Erzurumluları en güzel şekilde tanıtacak ve temsil edecek bir anlayış ve titizlikle

hazırlanan Erzurum günlerine az bir zaman kala ‘’ERKON’’ yönetiminden sürpriz bir hareket geldi.

Erzurum’un sevilen Sanatçıların’dan Fethi Siverekli, Hüsamettin Ceylan, Lütfü Ortakale, Kenan Keskelen, gibi büyük üstatlarda sahne alacak.

Büyük ustalar ile birlikte  "Erzurum Tanıtım Günleri" 14-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik alanında  14-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan, Organizasyon’da

Birçok Siyasi temsilcilerin beraberin ‘de  birçok STK' ve binlerce Erzurumlu nun yanı sıra İstanbul halkının ’da ilgi odağı olacak Bir şölen edasın ’da geçecek olan bu muhteşem Erzurum günleri tüm İstanbul Halkının ’da beğenisini kazanacak. 

Bir çok Erzurumlu Sanatçı’nın yer alacağı bu güzel şölende İstanbul’da (DADAŞLAR) rüzgarı esecek.

"Erzurum Tanıtım Günleri" 14-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan Erzurum Tanıtım Günleri daha birçok sürprizler ile siz kıymetli İstanbulluları bekliyor.

Görüntünün olası içeriği: Kenan Keskelen, Fethi Siverekli, Lütfü Ortakale ve Hüsamettin Ceylan, gülümseyen insanlar

Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732