DEVA PARTİSİ ERZURUM İL BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Değerli basın mensupları, Deva Partisi olarak başta dolar olmak üzere altın ve diğer yabancı paralar karşısında yaşanan çalkantılar ve piyasalarda ortaya çıkan sıkıntılar öncesinde Erzurum’da çeşitli meslek gruplarından 528 kişi ile yüz yüze yapılan kamuoyu yoklamasının sonuçlarını takdirlerinize sunuyoruz.

Yayın: 27 Kasım 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 27.11.2021 14:17:53
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Kısa süre önce kurulan, ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını hızla tamamlayarak seçimlere girme hakkı elde eden Deva Partisi, Genel Başkanımız sayın Ali Babacan liderliğinde belirlediği iktidar hedefine emin adımlarla ilerlemektedir.

Bunu değişik zamanlarda farklı partiler tarafından yaptırılan anket çalışmaları ve kamuoyu yoklamalarında elde edilen veriler de teyit etmektedir.

Deva Partisi olarak Erzurum’da gücümüz neydi, neredeydik? Hem bu ve hemde benzeri sorulara cevap bulabilmek, bu arada şehrimizin siyasi anlamda bir fotoğrafını çekmek amacıyla yaptırdığımız anketin sonuçlarını sizlerle paylaşıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

Vahit Bingöl

Deva Partisi

Erzurum İl Başkanı

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732