Cumhurbaşkanı Erdoğan il vererek açıkladı! Ankara, Konya, Sivas, İzmir ve İstanbul...

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika il vererek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasında Ankara, Konya, Sivas, İzmir ve İstanbul şehirlerinin yer aldığı görüldü.

Gündem Yayın: 26 Aralık 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 26.12.2020 15:35:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi Açılış Töreni’nde açıklama yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İL İL AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, Ak Parti belediyeciliğinden bahsederek il il yapılan yatırımları açıkladı. Erdoğan açıklamasında, "Çevresi gecekondularla kuşatılmış, temel altyapı ihtiyaçlarının eksik bu şehre gerçek başkent görünümü kazandırmak için çok çalıştık. Geçmiş Ak Parti belediye başkanlarının emeğini bir kenara koymak mümkün değil. Tarımdan sanayiye kadar geniş bir alanda üretim merkezi vasfına sahip Ankara'yı kara, demir ve havayollarıyla tarihi önemde yatırımlar gerçekleştirdik. Ankara-Niğde Otoyolu bunlardan biridir. Ankara-İstanbul, Ankara-Konya, Ankara-Sivas, Ankara-İzmir bu yatırımlardan bazılarıdır. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Şehir geçişi bölümünün uzunluğu 967 metreyi bulan bu yatırımının hayata geçirilmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Esenboğa'yı sıfırdan yapmışcasına yeniledik. Ankara'dan hangi istikamete doğru giderseniz gidin, bölünmüş yollarıyla yeşillendirilmiş çevresiyle hızlı ve konforlu seyahat imkanı sunduk.

Çok sayıda yol ve metro projesini şehrimize kazandırdık. Bu projelere karşı nasıl direnişler sergilendiğini daha dün gibi hatırlıyoruz. Halkçılık adına halk düşmanlığı, insan hakları adına sapkınlık peşinde koşanlara rağmen Ankara'yı geliştirdik güzelleştirdik. 

Buna rağmen kimi eksikler ve yanlışlar yok mudur? Elbette vardır. Ne geçmişlerinde ne de bugünlerinde ülkenin hayrına yaptıkları hiçbir başarıları olmayanları milletimiz gayet iyi tanıyor. Kendi içlerinde taciz, tecavüz ve hırsızlıkları görmezden gelenlerin ipliklerini pazara çıkarmakta kararlıyız. Bu kokuşmuşluğun milletimizden kaçırılmasına müsaade etmeyeceğiz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732