CHP'de gençlik harekete geçti

CHP Trabzon İl Gençlik Kolları eski Başkanı İlker Akıncı, “Genciz, deneyimliyiz, yetenekli gençleri bir araya toplayarak partimizi Trabzon’da iktidara taşımak istiyoruz” dedi.

Yayın: 21 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 21.11.2019 20:38:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan kongreye seçimleri mahalle delege seçimleriyle başlamasıyla ilçe başkan aday adayları netleşmeye başladı. CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve bir önceki il yönetiminde başarılı bir performans sergileyen İlker Akıncı, CHP’li gençlerden oluşacak yönetim kurulu ile  CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı adaylığına hazırlanıyor. GENÇLİK KOLLARINDAN YETİŞEN PARTİMİZİN EVLATLARI... Genç, dinamik, deneyimli ve liyakatlı bir kadro hazırlığında olan başarılı genç İlken Akıncı “Genciz, deneyimliyiz, yetenekli gençleri bir araya toplayarak partimizi Trabzon’da iktidara taşımak istiyoruz” dedi. Akıncı, “İktidara yürüyüş yolunun başlangıcı olan mahalle delegeleri seçimleri, ilçe ve il kongre sürecimiz başlıyor. Bu süreçte CHP Trabzon'un gençlik kollarından yetişen partimizin öz evlatları olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için üstümüze düşen tarihi sorumluluğun bilincinde olarak parti organları ile yapacağımız istişare neticesinde CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı’da aday olmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.


61saat.com

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732