CHP BEŞİKTAŞ İLÇE TEŞKİLATININ ACI GÜNÜ

CHP Beşiktaş İlçesi Ulus Mahalle temsilcisi Nuray Erkan’ın Annesi ve İlçe teşkilat üyesi olan Elif erkan Hanımefendi Hakkın Rahmetine kavuştu dün Beşiktaş Cem evinde öğlen namazına müteakiben Elif Erkan son yolculuğuna uğurlandı.

Yayın: 23 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 23.11.2021 01:41:05
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

CHP Beşiktaş ilçe Teşkilatı üyesi olan, Elif Erkan Hanımefendi ve Ulus Mahalle Temsilcisi, Nuray Erkan Hanım Efendinin annesi, Merhumenin cenaze töreni Beşiktaş Cemevinden Öğlen namazına Müteakiben, Hakka uğurlandı. Cenaze Namazına CHP İstanbul millet vekili Gökan Zeybek, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP Beşiktaş İlçe başkanı Gözde Fil, Beşiktaş Belediye Meclis üyeleri Fahrettin Çırak, Esra Yenidünya ve çok sayıda Teşkilat üyelerinin yanısıra vatandaşların katılımı ile Merhumeyi son yolculuğuna uğurladıllar.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava görseli olabilir

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732