CAMİLERİ KAPATIP AVM LERİ AÇARAK BU SÜREÇ YÖNETİLEMEZ

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Yılmaz’dan iktidara partisini ağır eleştirdi. Yılmaz Camileri Kapayıp AVM ‘leri açarak ne yazıkki bu süreci, kontrol altına alamazsınız dedi.

Gündem Yayın: 17 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 17.05.2020 03:40:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz Ak Parti İktidarını hem ekonomi hem de covid 19 salgını sürecini iyi yönetememekle suçladı. Yılmaz; Sayın Sağlık bakanı, Fahrettin Koca ‘nın yapmış olduğu TFF’ nin almış olduğu  karar bizim sorumluluğumuzda değildir.  Açıklaması ne yazık ki İktidarın basiretsizliğini göstermiştir. Aynı basiretsizliği ise yakın zamanda AKP ‘nin yerel yönetimi olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi  ve Spor Kulübü  yetkilileri ‘de göstermiştir. Bu basiretsizlik üzerine ise BB Erzurumspor’da 4’ü futbolcu olmak üzere toplam 11 kişinin Korona virüs testinin pozitif çıkmasına sebep olmuştur.

Yılmaz ; Ak Parti iktidarı 18 yıllık yönetimi , süresince  idare edemediği Ülkemizi  her geçen gün daha kötüye götürmekte dedi. Yılmaz ; AKP, yıllarca popülist ekonomi politikaları ile ülkenin bütün kaynaklarını tüketti. Maalesef bu sürecin iyi yönetilmediğini  ve süreçle ilgili bir yol haritası olduğunu’ da hiç zannetmiyorum.  

AKP’de Diğer popülist rejimler gibi Türkiye de bu krizi olası insani, ekonomik ve sosyal sonuçlarıyla uğraşmak yerine meseleyi olabildiğince siyasileştirmeyi tercih ediyor. Zira salgın, kaçınılmaz olarak bazı düzenlemeler yapmayı, tedbirler almayı ve sevimsiz politikalar uygulamayı zorunlu kılıyor.

AKP hükümeti bu riskleri üstlenmek ve  sorumlulukları almak istemiyor. Çünkü bu tip sert tedbirlerin siyaseten faturası olur. Üstelik bu faturayı hafifletecek ekonomik kaynaklarınız yoksa büyük siyasi bedeller ödemek zorunda kalırsınız. O yüzden AKP, gerekli tedbirleri siyaseten riskli gördüğü için alamıyor dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732