Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan Gazete Sahibine Tehdit!..

Doğru bildiğini yazmaktan çekinmediği yönüyle bilinen ve erzurumajans.com isimli gazetede yazdığı eleştiri yazılarından dolayı bir çok tehdit alan gazeteci Onur Sağsöz yeni bir tehdit ve baskıyla karşı karşıya kaldığını açıkladı.

Yayın: 03 Aralık 2021 - Cuma - Güncelleme: 03.12.2021 17:46:52
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Ajans Gazetesi Yayın Yönetmeni Onur Sağsöz’ün yazılarından rahatsız olunca, gazetenin sahibi Zeki Arıcıoğlu’nu telefonla arayarak “Ticaret Hayatın Biter” diye tehdit ettiği iddia edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan Gazete Sahibine Tehdit

Sağsöz’ün son yazısından sonra, Erzurum Belediye Başkanı Mehmet sekmen, dün Erzurum Ajans Gazetesi’nin sahibi Zeki Arıcıoğlu’nu telefonla arayarak (yanında Sağsöz’de bulunuyor)

Çok kısa süren görüşme Sekmen Arıcıoğlu’na “iş yerinle ilgili ihbar var, sizi haber yapacaklar “Ticaret hayatın biter” tehdidini savuruyor! Zeki Arıcoğlu’da “İhbar geldiyse yapın gereğini” yap diyerek telefonu kapatıyor.

Sekmen’in bu tehdidinden 1.5 saat sonra Tarım İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Belediye Zabıtası,  Arıcıoğlu’nun iş yerine giderek denetimde bulunuyor. Hiçbir eksik bulunmuyor, sadece çöp kovasının ağzı açık olduğu için kapatılması yönünde uyarılıp gidiliyor.

Suç duyurusunda bulunacak!

Gazeteci Onur Sağsöz ve gazete haricinde yiyecek sektöründe faaliyet gösteren işletmeleri olan  İş insanı Zeki Arıcıoğlu beraberlerken yaşadıkları bu olayın ardından savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirtiler.

Onur Sağsöz, Belediye ile ilgili eleştirel haberler yapıyor. En son Tunceli’den Erzurum’a gelen Mehmet Aca isimli bir iş insanı ile ilgili yazılar yazıyor.

Onur Sağsöz yayınladığı yazısında özetle; Aca’nın yatırım yapacağım diye gelmesine rağmen hiç bir yatırım yapmadığını, Aziziye’de imar planlarında “depolama tesis alanı” olan arsayı aldığı, daha sonra “Turizm Konaklama Tesisi, Akaryakıt İstasyonu ve TIR Garajı yapımı” için talep bulunduğu ve yapılan plan değişikliği oy birliği ile meclisten geçtiğini “Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan ve meclisi üyelerinin, bu güzide girişimci Memet Aca’ya sırt vermiş ama neden?” diye yazmış…

Geçen yazımda sormuştum.

 Bu Memet Aca’nın arkasında başka hangi siyasiler var? diye…

 Lütfen girin internete bakın.

 Tuncelilerin “hayrını görmedik” deyip, caddeden adını sildikleri Memet Aca, en çok AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile fotoğraf karelerine girmiş. Kendisine imar yolunu açan Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan ile de toplu bir fotoğrafta buluşmuş.

Anladık, siyasi destek sağlam.

 Ama neden?

 Tunceli örneğine rağmen Erzurum’un niyeyse gurur duyduğu Memet Aca, alt tarafı bir arsa satın almış.

 Başka?

 Başka bir şey yok!

 Peki, bu siyasi destek niye veriliyor?

 Erzurum’da her arsa alana Memet Aca’ya tanınan imtiyazlar sağlanıyor mu?

 Havalimanında VIP’den geçiyor mu bilmem ama adama şehirde ‘A Protokol’ muamelesi yapılıyor.

 Vekilimiz, başkanımız, başkanlarımız bir teveccüh, bir teveccüh…

 Niye?

 Ne oldu?

Onur Sağsöz’ün konuyla ilgili üç yazısının linkleri:

https://www.erzurumajans.com/villa_115963m.html

https://www.erzurumajans.com/villalarinizi-alin-gidin_115998m.html

https://www.erzurumajans.com/ilk-kez-alkisliyorum-bu-yaptiginiz-size-cok-yakisti_116015m.html

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732