Bu yıl da ilk okul çantası Fatih Belediyesi’nden

Fatih Belediyesi’nden Okula Yeni Başlayan Öğrencilere Çanta Hediye ‘Okul Çantası Bizden’ Fatih Belediyesi, önceki dönemlerde olduğu gibi 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde de Fatih’te ilkokula yeni başlayan dört bin iki yüz öğrenciye okul çantası hediye etti.

Yayın: 09 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2019 17:40:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Fatih Belediyesi, ‘Okul Çantası Bizden’ kampanyası ile bu yıl da Fatih İlçesi’ndeki okullarda 1. sınıfa başlayan öğrencilerin çanta ihtiyaçlarını karşılayarak, ailelerin ekonomik yükünü bir nebze de olsa hafifletiyor.

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, Dursun Vazgeç ve Muhittin Sari dahil, takım elbise

Topkapılı Mehmet Bey İlkokulu’nda düzenlenen çanta dağıtım töreninde çocuklar, çantalarını Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Durhat’ın elinden aldılar. Velileriyle birlikte sınıflarına gelen öğrenciler eğitim hayatlarının ilk gününde Fatih Belediyesi tarafından yapılan sürprizle keyifli anlar yaşadı. Törende konuşan Başkan Durhat, ‘Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın M. Ergün Turan’ın size sevgi ve selamları ile başarı dileklerini iletiyorum. Fatih Belediyesi olarak ilkokula başlayan öğrencilerimize bu yıl da çanta hediye ediyoruz. Bunun dışında çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı fiziki ortamlarda eğitim ve öğrenim almalarını başta Sayın Başkanımız M. Ergün Turan ve bizler son derece önemsiyoruz. Bu nedenle eğitime desteğimiz önümüzdeki süreçte artarak devam edecektir’ dedi. 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar

Fatih Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla 31 ilkokulda, okula yeni başlayan 4200 öğrenciye okul çantası hediye etti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, sahnedeki insanlar ve ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, sahnedeki insanlar ve ayakta duran insanlar

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732