BU ERZURUM GÜNLERİ UNUTULMAYACAK

Erzurum Konfederasyonu tarafından İstanbul Maltepe'de düzenlenen 'Erzurum Tanıtım Günleri' ne yoğun ilgi

Gündem Yayın: 17 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 17.11.2019 02:17:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Erzurum günlerine yoğun ilgi devam ediyor. 14 kasımda başlayan Erzurum günleri istanbulda hoş bir hoş sada bıraktı.

Resmi açılışı 15 Kasım Cuma günü yapılan organizasyona AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, 22. ve 26. Dönem Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Erzurum ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Rekor bir katılım oldu.

Erzurum Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Macit "İstanbul'da Erzurum'u yaşatmayı hedeflediklerini, gerek İstanbul'da ki Erzurum STK'larının gerekse başta Erzurum Valiliğimizin, Erzurum Büyükşehir Belediyemizin ve tüm kurumlarımızın desteklediği Erzurum Konfederasyonu ERKON`un, titiz bir çalışma yürüttüğünü ve Erzurum Tanıtım Günleri'ne   bekledikleri rekor katılımın olduğunu söyledi."

  

ERZURUMLU OLAN OLMAYAN HERKES GELDİ

İstanbul`la Erzurum arasında bir köprü kurma maksadıyla kültür ve medeniyetler şehri Erzurum`un kültürel değerlerinin, yöresel ürünlerinin, halk oyunlarının, müziğinin kısacası tüm değerlerinin serginlendiği tanıtım günleri, 17 Kasım Pazar günü sona erecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732