Boğazı kesilerek öldürülen Şebnem'in annesi yürek parçaladı: Bebeğimdi o benim, meleğimdi

Denizli'de sevgilisi Furkan Zıbıncı tarafından boğazından ve boynundan bıçaklanarak öldürülen Şebnem Şirin, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Katil zanlısı Zıbıncı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Şirin'in annesi cenazede "Bebeğimdi o benim, meleğimdi. Canım yavrum." diyerek feryat etti.

Yaşam Yayın: 28 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 28.10.2021 12:54:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Denizli'de dün erkek arkadaşı tarafından öldürülen Şebnem Şirin'in bir evde cansız bedeni bulundu. Şebnem'i boğazından ve boynundan bıçaklanarak öldüren Zanlı Furkan Zıbıncı kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

HATIRLAMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Zıbıncı, basın mensuplarının "Neden öldürdünüz? Pişman mısınız?" sorularına hiçbir şey hatırlamadığını söyleyerek yanıt verdi.

Boğazı kesilerek öldürülen Şebnem son yolculuğuna uğurlandı! Annesinin feryatları yürekleri dağladı

TUTUKLANDI

Zıbıncı, adliyedeki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Boğazı kesilerek öldürülen Şebnem son yolculuğuna uğurlandı! Annesinin feryatları yürekleri dağladı

ANNESİ "BEBEĞİMDİ, MELEĞİMDİ O BENİM" DİYEREK FERYAT ETTİ

Öte yandan Şebnem Şirin'in cenazesi yapılan otopsi işlemi sonrası Adli Tıp'tan alındı. Şebnem Şirin'in cenazesi İncilipınar Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Helallik alınırken, anne Pervin Tokat kızının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Acılı anne feryat ederken, cenazeye katılanların yüreklerini dağladı. Acılı anne, "Bebeğimdi o benim, meleğimdi. Canım yavrum." diyerek feryat etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732