BİR GELECEK’TEN KAHRAMANMARAŞLI SPORCULARLA DESTEK

Birevim tarafından hayata geçirilen Bir Gelecek sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kahramanmaraşlı sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteği sağlandı.

Eğitim Yayın: 01 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.07.2021 15:59:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Birevim tarafından hayata geçirilen Bir Gelecek sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kahramanmaraşlı sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteği sağlandı.
Birevim ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve TUSİM ( Türkiye Sivil Toplum İnisiyatif Merkezi )iş birliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Bir Gelecek Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteğinde bulunuldu.

Bu kapsamda Kahramanmaraş’ta Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde bir program düzenlendi. Programa Gençlik ve Spor İl Müdür Cemil Boz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, Birevim Pazarlama İletişimi Direktörü Tülin Nurten Karaman, Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün ve sporcular katıldı.

Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve TUSİM Başkanı Mustafa Alpay, masa tenisi dağıtım töreninin 13.sünü Kahramanmaraş’ta düzenlediklerin ifade etti.

Alpay: “Birevim olarak Bir Gelecek sosyal sorumluluk projesini hayata geçirirken, çocuklarımızın hayatına dokunmayı hedefledik. Bugün 13.cü programımızı icra etmemizin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da çocuklarımızın hayatlarına dokunmaya, onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Birevim olarak Türkiye’nin sanatına, sporuna ve kültürüne katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Spor, gençlerin gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Masa tenisi sporuna teşvik etmeli ve çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamalıyız. Bizleri şereflendirip programımıza katılan değerli il müdürlerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere destek veren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, Genel Müdürümüz Mahir Orak’a ve TMTF Başkanı Fatih Karaca’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdür Cemil Boz ise: “Desteklerinden ötürü Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a teşekkür ederim. İlimizde spora meraklı gençlerimizin sayısı çok fazla. Masa tenisine ciddi bir talep var. Bizi temsilen turnuvalara katılan sporcular, bizleri onurlandırdı. Çocuklarımızın masa tenisine yönlendirilmesini ve çocuklarımızın takip edilmesini istiyoruz. İl Müdürlüğümüz bünyesinde antrenörlerimiz var. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirileceğini düşünüyoruz. Bizler üzerimize düşeni yapmaktan geri kalmayacağız” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732