Beşiktaş’ta Kadın Dayanışma Ve Yaşam Merkezi Çalışmaları Hızlandı

Beşiktaş Belediyesi, kadınların karşılaştıkları şiddet sonrası psikolojik destek alabilecekleri, sosyal haklarını öğrenip atölyeler düzenleyebileceği Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi önümüzdeki aylarda hayata geçirilecek.

Yaşam Yayın: 13 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.08.2020 13:03:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat yapılan çalışmaları yerinde izleyerek mesai arkadaşlarından bilgi aldı.

Beşiktaş’ta Kadın Dayanışma Ve Yaşam Merkezi Çalışmaları Hızlandı

Toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sunmak için çalışmalar yürüten Beşiktaş Belediyesi içeriğini kadınların belirleyeceği önemli bir projeye imza atıyor.

Beşiktaş’ta Kadın Dayanışma Ve Yaşam Merkezi Çalışmaları Hızlandı

Kadınların sosyal hayatta kendi haklarını daha iyi savunabilmeleri ve günlük hayatta karşılaştıkları şiddet sonrası psikolojik destek alabilecekleri ‘’Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi’’ Beşiktaş’ta önümüzdeki aylarda açılacak.

Kadınların çok amaçlı olarak kullanacağı, güzel vakit geçirerek günlük hayatın stresinden uzaklaşacağı dayanışma merkezinde son hazırlıklar hızlı bir şekilde tamamlanıyor.

Sadece kadınlara değil çocuklara yönelik atölye ve oyun alanlarının yer alacağı dayanışma merkezinde, sivil toplum örgütlerinin kullanımına açık bir toplantı salonu da olacak.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Karaman ve Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu ile birlikte merkezde incelemelerde bulunan Başkan Rıza Akpolat seçim sürecinde Beşiktaşlı kadınlara verdiği sözü yerine getirdiğini belirterek,

“Kadınların yaşatacağı, üreteceği ve dönüştüreceği Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi’nin içeriği yine kadınlardan gelen talepler doğrultusunda zenginleşecek. Beşiktaş’ın kadınlar için daha yaşanılır bir kent olması çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732