BAŞKAN FERİT KESER SOFRAMIZ BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZE AÇIK

İstanbul Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği ve Erzurumlular 25 Düşünce Meclisinin organize ettiği, kahvaltı programının bu haftaki konuğu, İBB mezarlıklar Daire Başkanı Ayhan Koç katıldı.

Yayın: 18 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 18.10.2021 22:35:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin her hafta düzenlediği, kahvaltı programına bu hafta İBB mezarlıklar Daire Başkanı Ayhan Koç beyefendi konuk ettiler. organizasyonu düzenleyen İstanbul Erzurumlular dernek başkanı Ferit Keser kahvaltı programlarını her hafta rutin olarak yapan, İstanbul Erzurumlular Derneği ve Erzurumlular 25 düşünce Meclisi, her hafta  rutin programlarına Erzurumlu siyasetçi bürokrat sanatçı gazeteci gibi değerlerinizi konuk ediyoruz dedi. Dernek başkanı Keser;  Bizler burada tüm hemşerilerimizi kucaklamak, tüm hemşerilerimize birlik ve beraberlik içinde, olmak için çalışıyoruz. hiçbir ayrım yapmadan tüm hemşerilerimizi, kucaklıyoruz. bundan sonraki tüm organizasyonlarımız da ve programlarımız da, bütün sevgili hemşerilerimize her programıza davet ediyoruz.

Dernek başkanı Ferit Keser, İBB mezarlıklar daire başkanımız sayın Ayhan Koç'a Başkanımıza bizi kırmayıp programımıza katıldığı için teşekkür ederiz dedi. bugünkü toplantımıza katılan tüm yönetici arkadaşlarıma üyelerimize ve sevgili yönetim kurulumuza bu programa katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz katılan tüm hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz dedi. 

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

Bir 13 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732