BAŞKAN BOZKURT, ROMAN TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’taki Roman temsilcileriyle bir araya geldi. Yapılan görüşmede, bir heyet oluşturularak Romanların sorunlarının tespit edilmesi ve çözülmesi yönünde karar alındı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’taki Roman temsilcileriyle Nikah Sarayı’nda bir araya geldi. Toplantıda Başkan Bozkurt’a, birim müdürleri de eşlik etti. Roman temsilcilerinden gelen istek ve şikâyetleri dinleyen Başkan Bozkurt, çözüm konusunda çalışma yapılması talimatını verdi.

Yayın: 19 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 19.10.2021 22:06:05
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

HEYET OLUŞTURULACAK

Roman gençlerinin hayata daha güçlü hazırlanması gerektiğini söyleyen Başkan Bozkurt, “Elimizden gelen desteği; kreşinden, lisesine, üniversitesine ya da el sanatlarına kadar vereceğiz. Burada bir karar alındı. Bir heyet oluşturulacak. O heyet, Roman kardeşlerimizin yaşadığı sorunlar ve talepleriyle ilgili bir çalışma yapacak. Sonrasında biz bunu çalışmaya dönüştüreceğiz, yani Esenyurt'taki Romanların yaşadığı sorunların tespiti ve çözümü noktasında neler yapmamız gerektiğini hep beraber, el ele belirleyeceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732