BASINDAN KAÇARKEN BASINA TUTULDU !!

Kadıköy Belediyesin ’de, Ülke gündemine oturan yolsuzluk olayı ile Kadıköy Belediye’sinin Basın mensupları ile neden çalışma yapmak istemediği ve hepsinden, uzak durduğunu meğer içerideki kirli çamaşırların, ortaya çıkmaması için olduğu tüm kamuoyunun gözleri önüne serildi.

Gündem Yayın: 18 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 18.05.2022 02:56:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kadıköy ilçesi, sosyal hayatı, sanat hayatı, ticareti vs. gibi sayılacak birçok özelliği sayılabilecek, İstanbul’un en gözde ilçelerinden biri olma özelliği ile bilinir, bu gözde lik elbette halkın olduğu kadar Basın camiasının ’da  ilgisini çekmekte.  Kadıköy’e olan bu ilgiye münhasır Gazetecilerin açısından bu gözde ilçede yöneticilik yapan kişi ve kişiler ’de hali ile önem arz etmekte,  bunun için birçok gazeteci, Kadıköy Belediyesinin yaptığı bütün hizmetleri takip etmektedir. Aynı zamanda Kadıköy Belediyesi ile her daim iş birliği içinde olmak ve çalışmak istemeleri bu sebeplerdendir.

Ancak Kadıköy Belediyesi  ve  Belediye yöneticileri neredeyse tüm basın mensuplarına karşı adata bir cephe almış gibi, belediye ye girmek ve Belediye ile iş birliği yapmak isteyen birçok basın mensubunu ne yazık ‘ki uzaklaştırmak ve başlarından savma çabaları gözden kaçmamaktadır.

Nitekim bu Kadıköy Belediyesinin basın mensuplarından neden uzak kalma çabası içinde olduğu, birçok ulusal ve yerel basında ’da, yer alan yolsuzluk haberi ile tüm bu soğuk tavır ve kaçamakların nedeni bu vesile ile ayyuka çıktı.

Kadıköy Belediyesi bakalım birçok basında yer alan ve gündeme bomba gibi düştüğü konu bakın ne imiş.

İstanbul merkezli 5 ilde çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeliyle belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi 224 şüpheliye Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından operasyon düzenlendi.

                                                                     

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu koordinesinde Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen soruşturma kapsamında; Örgütlü olarak Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeli ile belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi olmak üzere toplam 224 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Polis ekipleri sabah saatlerinde İstanbul merkezli İzmir, Adana, Kocaeli ve Şırnak illerinde eş zamanlı operasyon başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732