AK Partili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken seçim açıklaması: Ufukta sandık gözüktü

Muhalefetin erken seçim konusunda ısrarları sürerken AK Parti MKYK üyesi ve eski milletvekili Şamil Tayyar'dan dikkat çekici bir açıklama geldi. "Zamanında veya erken, ufukta sandık gözüktü" diyen Tayyar, bu sürecin diğer dönemlere kıyasla daha fazla manipülasyona açık olduğu konunda uyarıda bulundu.

Gündem Yayın: 05 Kasım 2021 - Cuma - Güncelleme: 05.11.2021 20:38:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin içinde yer aldığı Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı ile birlikte erken seçim tartışmaları da devam ediyor. Muhalefetin erken seçim ısrarı sürerken Ak Parti MKYK üyesi ve eski milletvekili Şamil Tayyar'dan dikkat çekici bir açıklama geldi.

"BU SÜREÇ DİĞER DÖNEMLERE KIYASLA DAHA FAZLA MANİPÜLASYONA AÇIK"

Tayyar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Zamanında veya erken, ufukta sandık gözüktü. Haliyle diğer dönemlere kıyasla daha fazla manipülasyona açık süreçteyiz. Bu sürecin yönetimi, en az haklılığınız kadar önemli. Yeni hikaye kadar direnci yüksek/liyakatli kadrolarla güçlü bir siyasi tahkimata ihtiyaç var."

AK Partili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken seçim açıklaması: Ufukta sandık gözüktü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732