AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANINDAN İYİ PARTİ İL BAŞKANINA CANLI YAYINDA KÜFÜR

ERK TV. De Sinan Çaylak’ın yayınlayıp sunduğu, Soruyorum Adlı programa Konuk olan İyi Parti, Erzurum İl Başkanı Melik Kırkpınar, Programcıya gezdikleri ilçelerdeki vatandaşların sorunlarını sayarken, canlı yayına telefon bağlantısı ile bağlanan, Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Melih Kırkpınar’ın söylediklerine sinirlenip küfretti.

Gündem Yayın: 13 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 13.09.2021 21:02:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ERK TV de yayınlanan Soruyorum adlı programa konuk olan İyi Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar konuk oldu. İyi Parti İl Başkanı Kırkpınar, Erzurum ilçelerini ziyaret ettiklerini esnaf ve vatandaşları ziyaretlerde bulunduklarını anlattı. Kırkpınar; Erzurum Oltu İlçesi ve Şenkaya ilçelerinde özellikle Alevi vatandaşların yaşadığı mahalle ve köylere hizmet götürmediklerini anlattığı orada yaşayan vatandaşın bu durumdan çok muzdarip olduğunu anlattığı sırada, canlı yayına telefon Bağlantısı ile bağlanan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen iddialara cevap verdi.

Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen;  İyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar’ın açıklamalarına karşı, yalan söylüyorsunuz, diyerek karşılık verdi. Sekmen; Şenkaya ilçemize hizmet götürmediğimiz iddiaları yalandır gibi bir savunma yaparken bir anda sinirlenip İl Başkanı Melih Kırkpınar’a Pezevenk diye küfür edince tartışmanın boyutu değiştiği anda Moderatör duruma müdahale ederek konukları uyardı.

Canlı yayında İyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar’a ettiği küfürden Erzurum büyük Şehir Belediye Başkanına sosyal medyadan da gelen tepkiler üzerine Sekmen kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama.

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Mehmet SEKMEN @mehmetsekmen İnternet haber kanalındaki canlı yayın sırasında asla tasvip etmeyeceğim sözlerin ağzımdan çıkmasına, program konuğunun haksız ithamları ve ağır tahriki sebep olmuş olsa bile söylenen ifade muhatabıma yönelik değildir. 16:15・ 13.09.2021 Twitter for iPhone' görseli olabilir

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732